ItsieBitsie Kopen

Wil je ook zo'n leuk ItsieBitsie product voor je zoon of dochter, neefje of nichtje, vriendje of vriendinnetje? Dat kan!

Alles wat hier op de site staat maak ik ook op bestelling! Het enige dat je dan hiervoor moet doen is even een mailtje sturen naar: itsiebitsiedesign@gmail.com Vermeld daarin om welk product het gaat en in wat voor kleur/ soort patroon stofje je het graag zou willen hebben. Ik stuur je dan een berichtje terug met daarin een suggestie voor de stof en de prijs. Wanneer je dan akkoord gaat, ga ik het product zo snel mogelijk voor je maken en opsturen.

Ik doe mijn best om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Wanneer een product door de brievenbus past, gaat het dus met de gewone post mee. Past het niet door de brievenbus (of is het te zwaar), dan wordt het pakketpost en dan kan ik het product voor je verzenden via TNT (euro 6,75) of via DHL (euro 4.95). In het laatste geval duurt het vaak een paar dagen langer voordat je je bestelling in huis hebt. Geef dus bij je akkoord ook even aan via welke service (TNT of DHL) je wil dat ik een eventueel pakketje verstuur.

Heb je een idee waarvan je graag wil dat ik het voor je maak, dan mag je mij natuurlijk ook altijd even mailen. Samen komen we vast wel tot een goede uitwerking!

Groetjes,
ItsieBitsie

N.B. Door de enorme drukte die mijn studie verloskunde met zich meebrengt, ben ik helaas genoodzaakt om voorlopig geen bestellingen voor tafeltenten meer aan te nemen. Zodra dit verandert, breng ik jullie natuurlijk op de hoogte! Groetjes, ItiseBitsie


ItsieBitsie is onderdeel van Care and Carry .
KvK: 52924297
BTW: NL198641394B01

www.itsiebitsie.nl
itsiebitsiedesign@gmail.com