Mei Tai

Een Mei Tai is van origine een aziatische babydrager. Een Mei Tai is bruikbaar vanaf de geboorte en kan meegroeien tot de peutertijd. Je kunt je kindje er mee op de buik en op de rug dragen.

De Mei Tai is een symmetrische babydrager. Dankzij de schouderbanden, die je op verschillende manieren kunt knopen en dankzij de heupband, wordt het gewicht van je kindje tijdens het dragen evenredig verdeeld. Dit zorgt voor extra draagcomfort. Hierdoor is de Mei Tai niet alleen zeer geschikt om snel om te knopen voor korte stukjes of een snelle boodschap, maar is de Mei Tai ook een ideale drager voor heerlijk lange (strand)wandelingen met je kindje.

Dankzij de goede ergonomische houding waarin je kindje in een Mei Tai zit en dankzij het grote draagcomfort, kun je je kindje veel langer en comfortabeler dragen dan in de meeste babydragers die in de winkels te verkrijgen zijn.

Een Mei Tai is klein op te vouwen en je neemt hem dus makkelijk mee in bijvoorbeeld je luiertas. Met wat oefening is het ook mogelijk om te voeden in een Mei Tai. Veel vrouwen met bekkenproblemen kunnen doordat de Mei Tai een symmetrische drager is, op deze manier toch hun kindje dragen.

Op deze site vind je een aantal Mei Tai's die al klaar zijn en dus direct verzonden kunnen worden. Maar het is ook mogelijk om een persoonlijk gemaakte Mei Tai te bestellen, die je helemaal naar jouw wensen kunt samenstellen. Denk hierbij aan de keuze voor de gebruikte kleur canvas voor de taille- en schouderbanden,
het stofje voor het lijfje en of je een applicatie wilt hebben op het slaapkapje.

De Mei Tai's van ItsieBitsie worden naar wens gemaakt met gevulde, ongevulde of duo (gevuld loopt over in ongevuld) schouderbanden. Ook kun je kiezen voor een gevulde of juist een ongevulde tailleband. Tot slot kun je nog kiezen voor een slaapkapje dat je omhoog kunt doen zodat het nekje wordt ondersteund wanneer je kindje tijdens het dragen in slaap valt, of wanneer de zon erg fel is en je bijvoorbeeld geen petje bij je hebt.

Kijk rustig rond en wanneer je vragen hebt, mail mij dan gerust even op: itsiebitsiedesign@gmail.com

Groetjes,
ItsieBitsie


Mei Tai 'Rode Pip' (gevulde tailleband, duo-schouderbanden, slaapkapje) EURO 75,- :


Mei Tai 'Auto's mama! Auto's!' (gevulde tailleband, duo-schouderbanden, slaapkapje) EURO 75,- :


Mei Tai 'Purple flowers' (gevulde tailleband, duo-schouderbanden, slaapkapje) EURO 75,- :


Mei Tai uiltjes (VERKOCHT!)

Mei Tai Olifantjes (gevulde tailleband, duo schouderbanden, geen slaapkapje) EURO67,50,-:
Mei Tai appeltjes (VERKOCHT!)


Mei Tai Blauwe pracht (VERKOCHT!):

Mei Tai Sand (VERKOCHT!)