17 februari 2011

Geduld is een schone zaak....

De afgelopen weken heb ik niet stilgezeten en zijn er aardig wat freubeltjes gefabriceerd. Maarrrr...... dit zijn allemaal cadeautjes en dus verrassingen voor anderen, dus kan ik ze nog even niet hier op de site showen. Want tsja....dan zou de verrassing er al snel vanaf zijn he?! Maar er is goed nieuws, want new babies are on the way dus ook deze freubeltjes kunnen (hopelijk) zeer snel ook aan het grote publiek worden vertoond.

Helaas hebben in Huize ItsieBitsie de bacillen flink toegeslagen en staat de naaimachine dus alweer een hele week (!) onaangeraakt in een hoekje. Het arme ding krijgt al bijna last van ontwenningsverschijnselen. Gelukkig lijkt het sterke anti-bacteriele regime zijn vruchten af te werpen en dus staat er voor morgen een leuk bezoekje aan de stoffenmarkt op het programma en kan daarna de naaimachine weer onder het stof vandaan worden getoverd.

Op het programma staat o.a. een nieuwe en verbeterde Mei Tai, een schattig jurkje, een tissue-doosje-opberg-tasje en een carnavals-outfit.

Nog even geduld dus...maar dan wordt jullie wachten beloond!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten