5 februari 2011

Keukenprins(es)je

Oudste Zoon helpt mij graag wanneer ik in de keuken bezig ben. Vooral wanneer ik lekkere dingen, zoals cupcakes maak. Goh....

Hij gaat dan op een keukenkrukje staan en is dolgelukkig wanneer hij ook spulletjes mag pakken, aangeven of wanneer hij zelf de vormpjes voor de koekjes mag uitdrukken.

Maar wat is nu een kok zonder schort of sloof? En mijn eigen keukenprinsje in de dop verdient natuurlijk wel het allermooiste en allerbeste! Om een lang verhaal maar even kort te maken; de naaimachine (en dus ik ook) werd weer flink aan het werk gezet. Onder toeziend oog van Oudste Zoon werd het schortje in elkaar gedraaid. En een echte kok kan natuurlijk niet zonder een koksmuts en een pannenlap. Toen alles eenmaal af was, was Oudste Zoon helemaal in zijn nopjes. Zo blij zelfs, dat hij vond dat er voor Nichtje ook een schort gemaakt moest worden. Gelukkig heb ik inmiddels wel een redelijke stofvoorraad opgebouwd en dus vonden we ook nog wat leuke printjes voor Nichtje. En tadaaa.....het resultaat!


Schortje voor Nichtje


Schortje voor Oudste Zoon
2 opmerkingen:

  1. Het nichtje is erg enthousiast over het schortje, koksmuts en pannenlap! Erg leuk gedaan!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohh, wat ontzettend mooi gemaakt. En het staat hem fantastisch!

    BeantwoordenVerwijderen